Predstavnici sudionika projekta solidarnosti „Prvi korak u sigurnim rukama“ Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije sudjelovali su na sastanku koji je putem platforme ZOOM organiziran s voditeljima projekta „Od malena – VOLONTIRAM!“, projekta koji provode mladi volonteri Gradskog društva Crvenog križa Našice. Riječ je o projektima sufinanciranim iz fonda Europskih snaga solidarnosti.

Amra, Dalibor i Dorjana su s kolegama Laurom i Dorijanom iz Našica međusobno predstavili projekte, razmijenili iskustva i razmotrili razna pitanja vezano uz provedbu.

Budući da mladi našičkog Crvenog križa za sobom već imaju uspješno proveden europski projekt solidarnosti upravo s područja prve pomoći, njihova iskustva sigurno mogu biti korisna u postizanju visoke kvalitete projekta „Prvi korak u sigurnim rukama“ namijenjenog edukaciji mladih roditelja i budućih roditelja kao i volontera Crvenog križa o prvoj pomoći za dojenčad i malu djecu.

Vjerujemo da će biti prilike za daljnju suradnju ne samo vezano uz provođenje navedenih projekata, već i na drugim programima Crvenog križa.

 

#dckpgž #prvikorakusigurnimrukama #eusnagesolidarnosti #ess #ampeu

Skip to content