Poštovani građani,

Hrvatski Crveni križ poziva vas da se pridružite 44. sabirnoj akciji SOLIDARNOST NA DJELU 2016. (četvrtak, 13. listopada 2016. godine).

Akciju „Solidarnost na djelu” obilježit će sva društva Hrvatskog Crvenog križa. Tijekom akcije diljem Hrvatske prikupljat će se odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra.

Za donirani novac bit će vam uručen novčani bon u obliku označivaca stranica. Bon će imati oznaku vrijednosti od jedne i pet kuna , pripadajući broj te žig Crvenog križa, s vašeg područja. Svi sudionici akcije imat će jasne i prepoznatljive oznake Crvenog križa.

Ovogodišnja akcija „Solidarnost na djelu” provodi se pod sloganom „Prepoznaj sebe“.

Zahvaljujemo vam se na sudjelovanju i doprinosu akciji “SOLIDARNOST NA DJELU” tijekom proteklih godina. Molimo vas da i ove godine pokažete svoju plemenitost te tako pomognete svima onima kojima je pomoć potrebna.

GDCK Mali Lošinj poziva sve građane da prikupljenu odjeću, obuću, hranu i druga materijalna dobra mogu donijeti na štand u Malom Lošinju, Trg Republike Hrvatske u četvrtak 13. listopada 2016. godine od 09,00 do 15,30 sati.

Skip to content